TRABZON / ORTAHİSAR - Kutlugün Ortaokulu

Kutlugün Ortaokulu

Merkez Kutlugün Köyü, Hacımehmet Mevkii. Orta Mahalle no 82 ORTAHİSAR /TRABZON
Vizyon
İşbirliği içinde çalışan, öğrettiklerinde kendisi örnek teşkil eden ve çağa uyum sağlayan bir personel yapısına ulaşmış, görev ve sorumluluklarını bilen, doğruları yaparken kendinden emin, insani değerleri benimseyen ve öğrenmeyi ilke edinen çağdaş öğrenci yapısına ulaşmış, velinin öğrencisini göndermekten, öğrencinin bulunmaktan, personelin de çalışmaktan mutlu olduğu bir okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, eleştirel düşünebilen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren vatan sevgisiyle donatılmış kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmektir.
Kalorifer ( Kömür)
Ulaşım
Okulumuz Trabzon - Gümüşhane yolu üzerinde anayoldan 1 km içeridedir. Meydandan kalkan Çağlayan dolmuşları veya Çömlekçiden kalkan Çağlayan minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Taşıma kapsamında bulunan okulumuza İncesu, Veranköy, Kırangol ve Karakaştan öğrenciler bulunmaktatır. Merkeze yakın olması sebebiyle insanlar şehir merkezinin imkanlarından yararlanabilmketedir.
Okulumuz İl merkezine 13 km uzaklıktadır.